لوبیا سفید صادراتی که به عنوان لوبیا سفید نیز شناخته می شود فواید سلامتی فوق العاده ای دارد. آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و منبع خوبی از مولیبدن سم زدایی را فراهم می کنند.
آنها همچنین منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند و از نظر شاخص گلیسمی در رتبه پایینی قرار دارند. آنها مهارکننده های آلفا آمیلاز تولید می کنند که به تنظیم ذخیره چربی در بدن کمک می کند. علاوه بر این لوبیا سفید منبع خوبی از منیزیم است یک ماده معدنی با فواید سلامتی متعدد.
لوبیا سفید یکی از غلیظ ترین منابع غذایی مولیبدن است. علیرغم اینکه مولیبدن در سال 1778 کشف شد یک ماده معدنی نسبتا ناشناخته است.
با این وجود برای سلامتی بسیار مهم است. مولیبدن برای ساخت و فعال کردن تعدادی از آنزیم های سم زدا از جمله آلدهید اکسیداز و سولفیت اکسیداز مورد نیاز است.
آلدهید اکسیداز استالدهید را خنثی می کند یک محصول جانبی متابولیکی سمی مخمر، قارچ و الکل. استالدئید همچنین جزء مهمی از دود تنباکو و ماری جوانا و همچنین اگزوز خودروها است.
این یک محرک یک سرطانزای احتمالی برای انسان است و نشان داده شده است که اثر هم افزایی با نیکوتین دارد و احتمال اعتیاد به سیگار را افزایش میدهد.
آنزیم میتوکندری سولفیت اکسیداز (SO) فرآیند سولفوکسیداسیون را کاتالیز میکند که مسئول تبدیل سولفیتها که ممکن است باعث واکنشهای نامطلوب سلامتی در برخی افراد شود به سولفاتهای ایمنتر که از طریق ادرار دفع میشوند است.
واکنش های نامطلوب مرتبط با مصرف سولفیت ها شامل سردردهای خوشه ای، تنشی و میگرنی و همچنین علائم آسم است.
لوبیاها از جمله لوبیا سفید سرشار از کربوهیدرات های دیر هضم، پروتئین و فیبر هستند و به عنوان یک غذای با GI پایین در نظر گرفته می شوند.
شاخص گلیسمی یا GI یک شاخص عددی است که غذاها را بر اساس تأثیر پیشبینیشده آنها بر سطح قند خون رتبهبندی میکند.