دوستداران قهوه استارباکس در ترکیه در سراسر جهان که به سراغ نوشیدنی صبحگاهی مورد علاقه خود می روند، احتمالاً به فواید یا خطرات آن برای سلامتی فکر نمی کنند. و با این حال، این نوشیدنی موضوع تاریخ طولانی بحث بوده است.
در سال 1991 قهوه توسط سازمان بهداشت جهانی در فهرست سرطانزاهای احتمالی قرار گرفت. در سال 2016 این نوشیدنی تبرئه شد، زیرا تحقیقات نشان داد که این نوشیدنی با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نیست.
برعکس، در میان افرادی که به طور منظم قهوه مینوشیدند، پس از در نظر گرفتن سابقه مصرف سیگار، خطر ابتلا به سرطانهای خاص کاهش یافت. تحقیقات انباشته شده اضافی نشان می دهد که وقتی قهوه در حد اعتدال مصرف شود.
می تواند یک نوشیدنی سالم در نظر گرفته شود. پس چرا در سال 2018 یکی از ایالت های ایالات متحده قانونی را تصویب کرد که قهوه باید دارای برچسب هشدار سرطان باشد؟ برای کشف پیچیدگی های قهوه به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد شیمیایی گیاهی پلی فنل ها شامل اسید کلروژنیک و اسید کوئینیک و دی ترپن ها شامل کافستول و کاهوئول، یک فنجان 8 اونس قهوه دم کرده حاوی حدود 95 میلی گرم کافئین است.
طبق دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها، مقدار متوسط قهوه به طور کلی به عنوان 3-5 فنجان در روز یا به طور متوسط 400 میلی گرم کافئین تعریف می شود. قهوه مخلوط پیچیده ای از بیش از هزار ماده شیمیایی است.
فنجان قهوه ای که از کافی شاپ سفارش می دهید احتمالاً با قهوه ای که در خانه دم می کنید متفاوت است. آنچه یک فنجان را تعریف می کند، نوع دانه قهوه، نحوه برشته شدن، میزان آسیاب و نحوه دم کردن آن است.
پاسخ انسان به قهوه یا کافئین نیز می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. دوزهای کم تا متوسط کافئین ممکن است باعث افزایش هوشیاری، انرژی و توانایی تمرکز شود.
در حالی که دوزهای بالاتر ممکن است اثرات منفی مانند اضطراب، بی قراری، بی خوابی و افزایش ضربان قلب داشته باشد. با این حال، تحقیقات انباشته در مورد قهوه در جهت فواید سلامتی است.